MEKKEGARASJEN

KONTAKTINFORMASJON MTM:

E-post: trogstad@nmk.no

Tlf: +47 934 21 898

Mekkegarasjen Trøgstad Motorsenter

PR. FEBRUAR 2018 HOLDES MTM AV KAPASITETSÅRSAKER STENGT. INFORMASJON OM ENDRINGER VIL BLI ANNONSERT PÅ VÅR FACEBOOK-SIDE «NMK TRØGSTAD», SAMT PÅ DENNE WEBSIDE.

Mekkegarasjen Trøgstad Motorsenter (MTM) kom i stand som et resultat av NMK Trøgstad sitt prosjekt «Teknikk og trafikksikkerhet», og ble åpnet i april 2013. Vinteren 2014 ble det utviklet en ny strategiplan for ungdomstilbudet og som en del av denne ansatte NMK Trøgstad Jon Anders Høntorp som «Mekkementor» for ungdomstilbudet. NMK Trøgstad ønsker å skape et kreativt miljø med visjon om «å gjøre Trøgstad til Norges beste på trafikksikkerhet» innen 2020. I tillegg til å være et sosialt mekketilbud, ønsker vi også hjelpe ungdom til å forstå koblingen mellom realfag som matematikk og fysikk og de praktiske utfordringene både på landeveien, i verkstedet og i livet forøvrig.

MTM er et gratis tilbud til ungdom. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta og aktivitetene spenner fra enkelt vedlikehold på bygg og anlegg til bygging av Olabil, «mekking» på medbragt utstyr, elektro og mye, mye mer. Vi gjør oppmerksom på at noen av aktivitetene kan bli regulert med aldersgrenser.

Åpningtider:
Tilbudet er åpent tirsdager og fredager kl. 17:00 – 21:00. Lørdag annonseres fortløpende på Facebooksiden Mekkegarasjen Trøgstad Motorsenter. Vi følger i hovedsak skoleåret, men vil også ha noe aktivitet utover det.

Sted:
MTM holder til på Trøgstad Motorsenter (ved gokartbanen) i verkstedet under klubbhuset til NMK Trøgstad. Inngang på baksiden.