11 Rallycrossførere til start i Rallycross denne helgen

20. september 2013

11 Rallycrossførere til start i Rallycross denne helgen

Ikke mindre enn 11 startende fra NMK Trøgstad stiller til start i siste og avgjørende runde av NM og NC i rallycross på Grenland Motorsportsenter. Tre av disse kjører for å kjempe om og sikre medaljer i sammendraget.

Rallycross Nasjonal: Atle Aamodt med sin Ford Escort leder Norgescupen i Klasse u/2,4l med 14 poeng til Frode Leirhol (NMK Valdres), og mye tyder på at Aamodt klarer å holde denne ledelsen igjennom helgen om store problemer ikke skulle oppstå. Richard Weydahl og Stene Johansen stiller også til start i denne klassen.

Markus Johannessen ligger på en tredje plass før siste runde i klassen o/2,4l, kun 2 poeng bak andreplassen! Her vil det garantert bli kamp til siste runde for å rykke opp et hakk på pallen. Johannessen er nok uansett sugen på å forbedre 4.plassen fra i fjor.

Foto: NMK Trøgstad. Atle Aamodt presterte godt på Dokka

Foto: NMK Trøgstad. Atle Aamodt leder sammenlagt

Rallycross Supernasjonal: I Klasse 1 stiller Christoffer Lia, Magnus Borthen og Robin Bakke Andresen til start. Ingen av disse har mulighet på noen medalje sammenlagt, men kjøres definitivt om finaleplass og en god avslutning på sesongen i kanskje den gjevneste rallycrossklassen.

Ola Frøshaug ligger på en fjerde plass i klasse 3, kun 3 poeng bak tredjeplassen i sammendraget. Dette blir virkelig en spennende kamp om medalje. Frøshaug har vist at farten er inne, så en pallplass er absolutt tilstede. Hans Jøran Østreng, Børre Håkelia og Thomas Tørnby stiller også til start.

Foto: NMK Trøgstad. Hans Jøran Østreng og Herbjørn Haug

Foto: NMK Trøgstad. Hans Jøran Østreng og Herbjørn Haug

Foto: NMK Trøgstad

Foto: NMK Trøgstad

NMK Trøgstad ønsker alle lykke til i helga.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *