14 Trøgstad førere til start på Gardermoen

17. september 2012

14 Trøgstad førere til start på Gardermoen

De siste ukene har det vært mye snakk i forkant av dette rallycross arrangementet. For NM/NC medaljene skulle deles ut, og det var absolutt ikke gitt hvem som skulle stikke av med de. I Norgescupen klasse over 2,4 l sto det om bronsjeplass i sammendraget for våre egne førere Markus Johannessen og Erik Mellegaard og NAF Sarpsborgføreren Kim Roar Johansen. Dessverre måtte Mellegaard bryte løpet etter første omgang og hans håp om medalje ble borte.

Da gjensto kampen mellom Johannessen og Johansen, en kamp som ikke var avgjort før noen få meter før mål. Markus kjørte nærmest perfekt i 4,5 runde med Kim Roar hakk i hæl, men til Trøgstad førerens store fortvilelse havarerte bakakselen i siste sving og dermed kunne Kim Roar sikre seg de siste poengene han trengte for å ta med seg bronsje-medaljen hjem. Markus fullførte i mål kun få meter bak Kim Roar. Seieren gikk til Olav Fredriksen.

nc

I Norgesmesterskapet supernasjonal klasse 3 var det også bronsjemedaljen i sammendragte det skulle kjøres om for to av NMK Trøgstads førere Hans Jøran Østreng og Børre Håkelia. Herbjørn Haug fra KNA Vålerbanen hadde mulighet til å ta med den samme medaljen hjem. Dessverre slet Håkelia med rytmen denne helgen, en punktering, motorstopp og masse uflaks gjorde sitt til at han ikke hadde mulighet til noen finaleplass.

 nmborre

Dermed var det Østreng 2.startspor som måtte ta kampen om 3.plassen sammenlagt hjem til klubben. Haugan tok seieren foran Morstad og Paulsen. Trøgstingen Ola Frøshaug stakk av med 4.plassen foran Haug og Østreng på 6.plass. Heldigvis for Østreng klarte ikke Haug å ta nok poeng i sammendraget fra Østreng og Østreng beholdt derfor 3.plassen og kunne ta med seg en velfortjent medalje hjem!

nmola

I Supernasjonal klasse 1 kvalifiserte Christoffer Lia direkte til A-finale etter harde kamper i de innledene omgangene. desverre måtte han bryte allerede første runden og endte på en sterk 6.plass.

nmlia

hverken Lia eller Frøshaug har deltatt i samtlige runder og hadde derfor ikke noen muligheter til topplasseringer i sammendragene.

ncrichard

ncrunar

nc kopi

nmrobin

nmanders

 

 

 

By admin Alle Nyheter Rallycross Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *