3 dobbelt til Trøgstad i NEZ

25. juli 2012

3 dobbelt til Trøgstad i NEZ

Favoritt før a-finalen var Hans Jøran Østreng fra Pole Position i en finale ikke mange har sett maken til og ikke var avgjort før en nervepirrende kamp mellom Klubbkameratene til siste slutt.

hassenez

Foto: Olafs

Totalt 4 runder i Danmark, Norge og 2 løp Litauen viser resultat tavlen tilslutt at Markus kapret 2.plassen bak Klubbkameraten Ola Frøshaug og på 3.plass. Det betyr at det ikke bare ble 3dobbelt på pallen denne helgen men også sammenlag, Imponerende!

I NEZ 1600 Imponerte Christoffer Lia og Robin Bakke Andresen i klassen med kansje den hardeste kunkuransen i NEZ sammenheng. Fra Pole Position i B-Finale var Robin klar for A-Finale sammen med Christoffer i første startspor i nok en nervepirrende finale for de totalt 50 nordmennene som hadde inntatt Ukmerge for helgen.

Christoffer var sist av startplata men klarte utrolig nok å plukke en og en bil i de 6 rundene i finalen. når det gjenstod 2 runder sto det mellom Robin som lå føst med Christoffer like bak, desverre for Robin ble han stående etter en snurring. Dermed kunne Lia strekke armene høyest i været og juble for hans første seier i Rallycross.

lianez

Foto NMK Trøgstad

Sammenlagt i 1600 klassen står Reinis Nitiss (Latvia) på første plass, nr.2 Ernestas Staponkus (Litauen), nr.3 Christoffer Lia, nr.4 Lise Marie Sandmo, nr.6 Robin Bakke Andresen.

NMK Trøgstad ønsker også å gratulere Christian Sandmo med 3.plassen sammenlagt i NEZ 2000.

nezteam

Foto: Cecilie Sandmo

Sjekk ut bilder fra løpenene her: www.nez-rallycross.eu

By admin Alle Nyheter Rallycross Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *