5.plass til Frøshaug i Strängnäs

22. april 2013

5.plass til Frøshaug i Strängnäs

Parallelleracet har blitt et populært test løp for mange rallycross førere fra Norge i begynnelsen på sesongen. Ola Frøshaug og Team e18 valgte å dra til Sverige fremfor trening på hjemmebane denne helgen.

Hele lørdagen var på lik linje med Momarken Bilbane, åpen trening, før selve løpet startet føst på søndag. Her satte Ola Frøshaug 3.tid de to første omgangene som raskeste nordmann, dermed kvalifiserte han videre til de 6 beste med god margin sammen med Per A. Jørgensen(NAF Nordre Vestfold).

Tredje og avgjørende omgang ble avgjort med med velfortjent seier til Linus Westman, tett fulgt av 2.plass Uffe Eriksson, 3.plass Viktor Andersson, 4.plass Per A.Jørgensen, 5.plass Ola Frøshaug og 6.plass Henrik Flodin.

Linus Westman vant på helgens Parallellerace på Strängnäs.

Linus Westman vant på helgens Parallellerace på Strängnäs.

Terje Morstad har også brukt helgen godt på å teste ut forskjellige oppsett på bilen og hevdet seg derfor heller ikke på resultatlistene. Blandt andre nordmenn på resultatlistene syntes Herbjørn Haug som har litt arbeid foran seg til NM i Rallycross på gardermoen allerede neste helg, med et kraftig motorhavari.

Alt i alt er NMK Trøgstad teamet storfornøyd med helgens fremgang og test og ser frem mot NM på Gardermoen.

By Martin Winberg Alle Nyheter Rallycross , Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *