Børre nest øverst i Skien

6. august 2012

Børre nest øverst i Skien

Skien: 4.NM runde i Rallycross Supernasjonal ble kjørt på Grenland Motorstadion i helgen. NMK Trøgstad var nok en gang godt representert på et NM arrangement og Børre var den som trakk det lengeste strået i klasse 3! For etter to gode tider i innledende omganger lørdag var han klar for en A-finale plass søndag. Her starter Børre best og det ser ut til at han skal klare å holde ledelsen hårfint foran Stian Haugan. Men, Børre måtte vike for Haugan ut fra altarnativsporet og fullførte derfor som nummer 2 fulgt av Rune Engesvoll. Klubbkamerat Thomas Tørnby som kjørte via B-finalen endte på en 4plass. Hans Jøran Østreng endte på en 7.plass.

Brre_2

Foto: Rune Johannesen

Resultater sammenlagt før NM Avslutningen på Gardermoen 14-16 September ligger Stian Haugan på toppen, men den virkelige kampen blir mellom Hans Jøran på 3.plass og Børre på delt 4.plass med Herbjørn Haug kun 3 poeng bak Hans Jøran. Vi gleder oss!!

I klasse 1 stilte Robin Bakke Andresen i sin Opel Corsa. Teamet sliter ennå litt med å få opp farten, men en god del endringer i løpet av helgen gjorde at han kunne lukte litt på de raskeste gutta, med blandt annet en 6.tid i 3.omgang. Robin endte på en 8.plass denne helgen, og satser på a-finale under NM avslutningen i september.

By admin Alle Nyheter Rallycross Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *