Bryntesson imponerer i USA

16. november 2013

Bryntesson imponerer i USA

En meget bra start på den siste kvalifiserings dagen for Thomas Bryntesson på bløtt føre førte til en mulighet i «second chance»

New Orelans: Bryntesson viste nemlig at han har farten inne nå ting fungerer i verdensfinalen i Rotax Max Challange. Motoren som de har hatt noe problemer med tidligere gikk som den skulle på bløtt føre. Treningen viste derfor meget gode tider og han hadde en god følelse foran 3. og siste kvalifisering runde.  Fra 22. startspor kjørte han seg opp til en meget bra 8.plass og var faktisk en av de raskeste på rundetid. Med kun plasseringer fra å kvalifisere direkte til finalen var han likevel med videre i «second chance» hvor han måtte bli blandt de 6 beste.

Saken fortseter under bildet.

Arkivfoto: Thomas på pallen hvor han først kvalifisertet seg videre til USA.

Arkivfoto: Thomas på pallen hvor han først kvalifisertet seg videre til USA.

En knallstart førte han rett opp til en 5.plass og kampen om finaleplass var et faktum! Dessverre fikk han en dytt bakfra og snurret ut på gresset før han tilslutt havnet bakerst i feltet. Det var meget synd da finaleplassen faktisk var inne rekkevidde. Marginene har hele uken vært minimale, hadde ikke Thomas vært nødt til å bryte i første kvalifiserings runden med bøyd styrestag og rattstamme ville han med en bedre plassering der, hatt en finaleplass.

Likevel er Bryntesson og teamet meget fornøyd med kjøringen. Nå gjenstår det å se finalene fra tribunen før den lange reisen hjem fra USA starter og hjelmen legges på hylla for i år. Neste sesong vil Thomas i tillegg til Gokart prøve seg i Rallycross.

Verdensfinalen i Rotax Max Challange er den 15. i rekken og består utelukkende av de beste fra hvert arrangør land av Rotax Max. Thomas Bryntesson og Thomas Jørgensen er de eneste som representerer Norge i henholdsvis klassen Senior Max og Max DD2 Masters. Det er andre året på rad at Bryntesson kvalifiserer til verdensfinalen i Rotax Max Challange.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *