Bryntesson imponerer stadig i Rallycross

27. mai 2014

Bryntesson imponerer stadig i Rallycross

Den ferske rallycrossføreren Thomas Bryntesson imponerer stadig med sin kjøring, denne hlgen var teamet på Höljes Motorstadion og kjørte Götalandscupen.

Tidskval på lørdag startet med at den tidligere gokart føreren måtte lære seg banen ettersom han aldrig hadde kjørt der før, likevel satte han 9. tid av totalt 31. startende i sin klasse. -Första intrycket av banan var mycket bra och jag trivdes och tyckte det var kul att köra, sier Bryntesson i en kommentar på Facebook.

I første omgang begynte det å regne. En spent og nervøs fører som aldrig hadde kjørt sin BMW e30 på bløtt før, vant heatet og satte beste tid i klassen! Det er liten tvil om at gokart ferdighetene kommer fram. I andre omgang var det fortsatt bløtt enkelte steder på banen, teamet valgte reine slicks mens alle andre valgte skjærte slicks og regndekk noe som viste seg å gi bedre feste. Lievel kjørte han inn til 3.plass i heatet og 6.tid totalt i omgangen. Siste omgangen var helt tørr, men Thomas bommet på starten og kjørte inn til en 10.tid og 4plass sammenlagt før semifinalene.

Fra andre startspor kom han ut som nummer tre og fulgte de to foran i to runder, men det viste seg å gå for sakte. Ut fra alternativ sporet reduserte han til en 5.plass, men kjørte seg raskt opp et hakk. Det holdt akkuratt ikke til finaleplass denne gangen. Men 7.plass toltalt er likevel en god prestasjon i en klasse med sterk motstand.

Teamet er fornøyd med helgen og fikk testet en god del innstillinger på bilen før neste løp som er Norgescupen i Konsmo førstkommende helg.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *