Christian Ness på 4-plass under årets Landsfinale!

27. august 2014

Christian Ness på 4-plass under årets Landsfinale!

Nessern, Even og Dan var de som skulle forsvare NMK Trøgstad sine farger under årets Landsfinale. Mange hadde satt sine kroner på at Mr Landsfinale him self, skulle vise de andre baksjermene. Men den gang ei. Det var den fremadstormende Nessern som virkelig skulle vise dem.

Med sin nest inntil strøkne svenske langlimpa (les volvo 245), hadde nok Nessern lagt mer arbeid i motor enn i karrosseri. Her snakker vi vogn som virkelig hadde framdrift. Men med mye motor kom det girkasseproblemer, stort sett hele dagen. OK-teamet fikk god trening i å bytte girkasser denne dagen. Men han kom til mål hver gang. Først en 2. plass, så 2 førsteplasser. I 3 og siste omgang slo han ut vinneren av Landsfinalen Ola Hustad, noe som gjorde Nessern klar for A-finale.

A-finale på en regnvåt bane, ble nok ikke optimalt for en blodtrimma Volvo. Men Nessern ratta nok en gang mesterlig inn til en fin 4-plass av 140 startende. Ikke bare startende, men 140 av de beste bilcrossførerne i landet. Dette står det respekt av.

NMK Trøgstad Gratulerer så mye og gleder oss til neste gang vi får se Nessern underholde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *