Dennis Hauger nesten til toppss i Sommercupen

10. juli 2012

Dennis Hauger nesten til toppss i Sommercupen

Det første og andre løpet av totalt 4, ble arrangert på Hønefoss med gode resultater for Dennis tross noe problemer. Han ledet finalen til siste runde men måtte gi tapt for en flott 2.plass kun 9 hundredeler bak vinneren i mål. I løp nr to endte unggutten på en overraskende 3.plass etter harde figther de siste rundene på banen og med problemer med motor.

Under det tredje løpet i Kongsberge så det veldig bra ut under de innledene rundene med en henholdvis 1. og 2. tid. Finalen så lenge veldig bra ut, men nok en gang skulle motorproblemene komme tilbake. Likevel holdt Dennis igjen til siste slutt og fullførte med nok en 2.plass.

Det fjerde og siste løpet skulle gå enda bedre, løpet på Kongsberg som skulle gå mot normal kjøreretning var spenningen stor, da Dennis ikke hadde kjørt denne veien før. Men det viste seg underveis at dette ikke var noen problem. Etter en 1 plass og en 2 plass i innledende omganger var det spennende mot finalen. Dennis ledet mye av løpet, men var uheldig i nest siste runde og falt ned en plass. Men tok tilbake ledelsen 3 svinger før mål, og kjørte deretter inn til seier foran klubb kamerat Emil Heyerdahl.

Dennis har hatt mye utfordringer teknisk denne sesongen, så Sommercupen ga en etterlengtet opptur.

NMK Trøgstad Gratulerer med plasseringene underveis i Sommercupen og ikke minst med 2. plass totalt og NMK Mesterskapet.

Elverum_2012

 

By admin Alle Nyheter Gokart Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *