Fantastisk debut av Hauger

11. mars 2014

Fantastisk debut av Hauger

Denne helgen har Dennis Hauger kjørt løp nummer 2 i WSK Champions Cup i Italia. Dermed har de to siste helgene blitt en fantastisk debut for den 10 år gamle NMK Trøgstad føreren internasjonalt.

LA Conca.jpg

Italia: I to uker har teamet gjennomført en rekke treninger i tillegg til 2 fullspekkede løpshelger med gode resultater, faktisk så gode at Dennis Hauger har kjørt til beste debut resultat noensinne av norsk utøver internasjonalt i Gokart på dette nivå. Imponerende!

I helgen har han stort sett ligget på topp 5 hele tiden på treninger og tester før løpet, blandt dem flere beste tider. Han fikk en tøff kamp de i innledende omgangene , men var oppe blandt topp 3 flere ganger som tilslutt resulteret i en 4, 5 og 6 plass. Dette ga 8 startsport i Prefinale hvor han gjorde han en kjempestart og kom ut som nr 3, harde fighter her hele tiden og var oppe på 2 plass flere ganger. Men nok en gang et sammenstøt i siste sving i kampens hete, og fasiten ble en 4 plass.

I finalen startet Dennis på 8 startspor med nok en knall start. De fire første fikk en for stor luke, så det ble en fight om 5 plassen. Denne hadde også Dennis lenge. Men ble påkjørt igjen og fikk bøyd et styrestag når det var igjen 2 runder. Men klarte allikevel en sterk 6.plass. Nå jobbes det med skole og budsjetter for å kunne kjøre flere løp internasjonalt. Dette er en helt annen type løp enn i Norge, og man trenger erfaring. Det førere fra stort sett alle land og i teamet har Dennis team kompiser fra Italia, Russland og Malaysia.

By Martin Winberg Alle Nyheter Gokart , , , , Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *