Flat fjøl i Harstad

31. august 2012

Flat fjøl i Harstad

Stolt: Det er en stolt Trøgstad fører på telefon som forteller at han gleder seg til å representere NMK Trøgstad så langt nord etter den siste uken med postive medie omtaler om klubben etter gaven til KNA Eiker.

Dekket bord: Men det er ikke bare Christoffer’s fortjeneste at han får stille på billøp omtrent 1 400 km hjemmefra. For familien Jonas Dalseth Jacobsen har nemlig satt i stand en Opel Kadett som Christoffer skal bruke under lørdag og søndagens 6 omganger.

Hektisk: Familien som kjører for NMK Halogaland har virkelig hatt nok å gjøre de siste ukene før helgens billøp på hjemmebane. For storfavoritten Jonas skal også kjøre sammen med Team-kameraten Daniel Holten fra Vikedal i Rogaland. Dermed ser vi at 3 av norges toppen i rallycross i hver sine klasser har parkert rallycross bilene sine denne helgen og møtes på bilcrossbanen!

Mulig pallplassering: Jonas Dalseth Jacobsen som har bedt inn rallycross-profilene på hjemmebane deltar i NM i Rallycross. Sist helg kjørte han inn til sin beste plassering så langt med 2.plass under NM runden i Skien og ligger nå på en 5.plass totalt når det gjenstår en runde i september. Jonas var forøverig å kjørte NM runde på Momarken Bilbane i mai.

dalseth.j.index.1

Bilde: Dalseth Jacobsen under NM runden i Skien

By admin Alle Nyheter Bilcross Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *