Frøshaug nær 1.plassen under Landsfinalen i Bilcross

26. august 2013

Frøshaug nær 1.plassen under Landsfinalen i Bilcross

To gode Trøgstad førere kjempet hardt  under Landsfinalen i Bilcross på Konsmo denne helgen. Det ble en dramatisk finale for Even Frøshaug.

Etter 3 strake seiere i de innledende omgangene fredag og lørdag, kvalifiserte Frøshaug rett til A-finale i kampen om Norges beste bilcrossfører. Publiklumsplassene var fullstappet, sola hang høyt på himmelen og stillheten var «øredøvende» når finalistene stod på startplata. A-Finalen var i gang, speakerne engasjerte publikum og førere med sitt fantastiske engasjement og innlevelse, og Even Frøshaug gikk opp i tet!

NMKTrogstad.landsfinalen

Han ledet 1 runde, og valgte å gå i alternativsporet  i 2 runde. Der kom han ut som nummer tre og da røyk drivakselen til føreren foran. Even sneiet borti, og havnet i sandvollen! han kom seg relativt raskt ut igjen, men så kom kontraen på bilen foran og nok en gang endte Even i grøfta. Da var førsteplassen dessverre historie, og fikk ikke tatt igjen de andre som allerede var langt foran. Det hele endte med en god 4 plass. Likevel oppnådde han nok poeng til å klatre til toppen av adelskalenderen i Landsfinalene totalt.

Startraske Dan Henrik Johansen sikret seg gode poeng i både 1.- og 2.omgang med en andre plass og tredjeplass. I 3.omgang fikk han svartflagg og var dermed utenfor mulighet til finaleplass. Likevel viste Johansen at farten og redskapen fungerte denne helgen!

IMG_3748

Alle foto: NMK Trøgstad/Terese Iversen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *