Glenn Mellegaard visepresident i NBF

9. mai 2013

Glenn Mellegaard visepresident i NBF

Glenn Mellegaard fra NMK Trøgstad ble ny visepresident på Norges Bilsportsforbund årsmøte, tirsdag. Han har de to siste årene vært nestleder i NMK Trøgstad og samtidig styremedlem i NMK’s hovedstyre. Nå erstatter han tidligere visepresident Birger Torjussen. Nå Gleder han seg til å komme igang.

Frode Alhaug (64) fra Hamar er valgt til ny president i Norges Bilsportforbund. Alhaug har sittet i forbundets styre siden 2009, og er aktiv racingfører. Ved siden av å ha sittet i NBFs styre de siste fire årene har han også ledet forbundets racingseksjon siden 2010. Han er selv aktiv fører og stiller til helgen til start i NM-åpningen på Vålerbanen med sin Chevrolet Corvette. Alhaug tar over etter Roar Forgaard som har vært forbundets president siden 2005.

Foto: NBF. Glenn Mellegaard tar over som visepresident, her sammen med resten av det nye styret.

Foto: NBF. Glenn Mellegaard tar over som visepresident, her sammen med resten av det nye styret.

Det var et rolig årsmøte som ble avviklet på KNA-hotellet i Oslo tirsdag, selv om store deler av forbundets styre ble byttet ut. Delegatene fra forbundets organisasjoner, KNA, NAF, NMK, MA og Amcar var enstemmige i alle valg.

2012 var et godt år for norsk bilsport. Antallet aktive utøvere hadde en økning på 8,5% og totalt var det 5 472 som løste ordinær førerlisens. Forbundet hadde en omsetning på drøye 15 millioner kroner. Resultatet var på 32.000 kroner etter avsetninger på en drøy million.

 

Styret i NBF etter tirsdagens årsmøte ser slik ut:

President: Frode Alhaug, KNA Vålerbanen

Visepresident: Glenn Mellegaard, NMK Trøgstad

Styremedlem: Erik Hillesund, KNA Vest Agder

Styremedlem: Finn Wollebæk, NAF Asker & Bærum

Styremedlem: Hilberg Ove Johansen, Amcar

Styremedlem: Børger Brænd, NMK Hamar

 

Kilde: Norges Bilsportforbund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *