Gode Prestasjoner Fra Klubben På Sommerfestivalen

28. juli 2014

Gode Prestasjoner Fra Klubben På Sommerfestivalen

10 NMK Trøgstad førere stilte til start i den 4-dager lange Sommerfestivalen 2014 i Aremark som startet Onsdag forrige uke. Det hersket liten tvil om at dette var en sommer festival. Med en gradestokk som sjeldent viste under 30 grader ble varmen en like mye glede som påkjenning for førere og tilskuere.

Av Trøgstad førerene i Bilcross Senior syntes det tidlig at Even Frøshaug og Thomas Bryntesson som var raskest. Begge høstet inn gode poeng i de totalt ni omgangene som ble kjørt. Even klamret seg rett i A-finale med 81 poeng totalt av 90 mulige, og startet derfor fra 5.-spor. Her tok han starten og lå ann til pallplass flere runder, men måtte nøye seg med en henholdsvis god 5.plass totalt. Bryntesson lå som nummer ni etter endt omganger og var klar for B-finale. Her endte han tilslutt på en 10.plass.

Christian Ness med noe oljeforbruk denne helgen.

Christian Ness med noe oljeforbruk denne helgen.

Christian Ness startet også veldig bra de første omgangene. Han ledet også 3.omgang, men fikk en dytt og endte på taket.. Da ballet det på seg med problemer i de neste 3 omgangene. Til tross for problemene avsluttet han med 2.-og 1.plass i de to siste omgangene, men det var akkuratt ikke nok til å komme i noen finale. Dette ble ikke helt Christians løp, men er tross alt fornøyd, ikke minst med Team-kompis Tommy Østli som vant Årets festival. Av andre seniorer som deltok fra NMK Trøgstad kjørte Stian Solbakken, Tord Svenneby, Tomas Johansen og Frode Krogstad.

I klassen Bilcross Damer kjørte Maiken Frøshaug sitt andre billøp. Etter fire heat seiere, en 2.plass, en 3.plass og to brutt kjempet hun seg tilslutt ledende gjennom B-finalen men fikk en trøkk i siste sving og ble stående. Til tross for mye uflaks er Maiken fornøyd med en knallbra 9.plass.

I klassen Bilcross Junior stilte Marius Johansen og Jørgen Skullerud, de kjørte inn til henholdsvis 9.plass og 22.plass.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *