Hans-Jøran og Ola i Medaljestrid

2. september 2014

Hans-Jøran og Ola i Medaljestrid

Nå er det virkelig kamp om medaljene etter at nest siste NM runde ble kjørt samtidig som Norgescupen denne helgen på Dokka.

Fokuset blir uten tvil å sette på Hans-Jøran Østreng og Ola Frøshaug i Super klasse 3 som etter denne runden virkelig er i en spennende strid om medaljene før siste runde om kun to uker. For denne helgen leverte begge med glans og kjørte knalltider i innledende omganger. Ola kjørte to tredjetider og en bestetid og startet fra 2.startspor i A-finalen og Hans-Jøran hadde en femte-, andre-, niendetid som holdt til 1.spor i B-finalen, sistnevnte rykket opp til A-finale.

Ola var uheldig å knakk stabstaget bak tidlig i finale, til tross for at han ledet flere runder klarte han ikke å holde Myhren bak seg og endte dermed på en meget bra 2.plass og tok viktige poeng i sammendraget. Hans-Jøran kom dessverre i plunder ut fra start og mistet døren på bilen og fikk dermed teknisk svartflagg og endte på 6.plass.

Børre Håkelia har fått fart på sin Toyota og kjørt blandt annet en fjerde og andre tid i innledende omganger. Det holdt til C-finale, her gikk han videre og ble tilslutt nr. 10. Markus Johannessen kjørte inn tre 8.tider og kjørte seg opp fra C-finale  og ble tilslutt nr.10. Thor Erik Strand slet litt med bilen denne helgen, det var jo første løpet med bilen, men fikk dog luket ut noen problemer og er fornøyd med helgen.

frøshaug-morstad-myhren-nmk-trøgstad

I Super klasse 1 fikk Robin Bakke Andresen en treg start på lørdagen, men fikk opp farten etterhvert og avsluttet med en tredjetid i 3. omgang. I siste omgang falt oljetrykket og var derfor ferdigkjørt denne helgen. Christoffer Lia kjørte bra denne helgen og sto i 3.spor i A-finalen etter blandt annet to andre tider i innledende. Her lå han på andre plass lenge men mistet forhjulet og endte på en 4.plass. Magnus Borthen kvalifiserte for C-finale, vant denne og endte tilslutt på 10.plass etter endte B-finale.

Fantastisk kjøring fra samtlige på Dokka, fokuset rette nå mot avgjørende runde på Gardermoen om under to uker. Ola og Hans-Jøran har mulighet til Gull sammenlagt i NM så dette bli meget spenende!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *