Ingen bra start for Bryntesson i USA

14. november 2013

Ingen bra start for Bryntesson i USA

Det gikk ikke så bra som håpet for gokart føreren Thomas Bryntesson i natt på tidskjøringen  Grand Finals av Rotax Max Challange USA.

New Orleans: Tidskjøringen varte i 15 minutter, hvor Bryntesson kjørte ut når det gjensto 8 minutter. Dessverre havnet han i sammen med flere andre førere og fikk dermed ikke fritt spillerom for å sette en god tid. Om ikke det var nok ble heatet også rødflagget flere minutter før det skulle.

Han ligger nå på en 44.plass av totalt 72stk i sin klasse. Likevel har han en god følelse av at farten er inne, og sier at nå er det bare å kjøre seg opp bakfra. Dag 2 kjøres ferdig natt til fredag norsk tid og består av første og andre kvalifiserende heat.

Verdensfinalen i Rotax Max Challange er den 15. i rekken og består utelukkende av de beste fra hvert arrangør land av Rotax Max. Thomas Bryntesson og Thomas Jørgensen er de eneste som representerer Norge i henholdsvis klassen Senior Max og Max DD2 Masters. Det er andre året på rad at Bryntesson kvalifiserer til verdensfinalen i Rotax Max Challange.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *