Jon Grevæg mottok "KTM Special Award"

4. mars 2013

Jon Grevæg mottok «KTM Special Award»

Under MC-Messen på Lillestrøm denne helgen mottok Jon Grevæg «KTM Special Award» for blandt annet ditt ekstreme engasjement, lidenskap og tilhørlighet formerket.

«Vel fortjent av en mann som virkelig står på for sitt merke» lyder det fra MC entusiaster rundt om i landet som også var på Norges Varemesse denne helgen for å overvære prisutdelingen. Jon er uten tvil en ildsjel utensidestykke, som har gjort sin hobby til så mye mer enn en livsstil. Til daglig driver han Spinin Wheel på Mysen som er den eneste motorsykkel forhandleren i nord Europa som kun forhandler KTM, enestående merketilhørlighet.

«KTM Special Award» har tidliger blitt utdelt 3 ganger, til blandt annet MC-fører Pål Anders Ullevålseter. Å få en pris av denne klassen må anses å være meget spesielt med tanke på at Jon ikke er kjent for sine prestasjoner internasjonalt. Dette sier litt om det bemerkelsesverdige arbeidet han legger ned for sporten, KTM og sin egen hobby.

Han ble først lagt merke til av KTM under en testkjøring av ny sykkel i Spania for kort tid siden, da testgruppen på 50 personer fra hele verden ble overasket av snøvær på baneanlegget. Jon trosset værforholdene, han hadde kommet dit for å kjøre og dermed ble resten av gruppen stående på sidelinjen å se på.

For NMK Trøgstad har Jon sammen med mange andre startet med Supermotard kjøring på Trøgstad Motorsenter og går nå inn i sitt fjerde år i styret for MC-Gruppa. De jobber i disse dager med å utvide tilbudet til aktive førere som bruker banen hver mandag.

«Ikke vanskelig å være KTM entusiast, en herlig gjeng å jobbe med og ikke minst, KTM lager sykler med ekstremt god prestanda. Prestanda gir kjøreglede. Ikke rart vi holder på som vi gjør!» Sier Jon i en kommentar etter tildelingen.

Klubben gratulerer Jon med vel fortjent KTM Special Award

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *