Landsfinalen 2012

19. august 2012

Landsfinalen 2012

Dan Henrik Johansen og Even Frøshaug var i helgen sammen med mange andre fra Trøgstad på Gol for å kjempe om å bli norges beste bilcross fører. Men så veldig enkelt skulle det ikke være for hverken noen av dem..
gol.even
Bildet: Even klar for c-finalen
Dan slet med en motor som ikke ville gå i de innledene omgangene, men viste likevel at farten var inne når ting stemte. For Even var det heller ikke lett for han skulle nok helst sett at han hadde full poengstilling etter innledende omganger. Det hadde han ikke og måtte nøye seg med en delt 5.plass. under trekkingen av finale plass ble han trekt ned til C-finale, og skulle dette gå veien måtte bobla virkelig brukes!
gol.trogstad.publikum
Ting så lyst ut i starten, Even var først av startplata og over kula lå han først. Men i inngangen på «Hemsedalsvingen» ble Even stående etter en lite dytt fra feltet som kom etter og endte derfor på en 14.plass.
gol.c-finale
Historisk svensk seier

Skulle vi tro meningsmålinger og se på tidligere rsultater fra Gol, var nok de fleste enige om at det skulle bli en rein Boble-finale til slutt. Foruten Jørn Grinden i Saab så det neste slik ut også, helt til den superraske svenske Per Christenson rykket opp til A-finalen via C- og B-finalen. Helt sist av startplata var han, men plukket en etter en til han tilslutt sto overlegent øverst på pallen, og ble den første svenske føreren til å vinne en norsk Landsfinale.
gol.finale
Bildet: A-finalen u fra start
gol.christenson
Bildet: Christenson jager i finalen!
gol.pallen
Bildet: Øverst står Christenson, med bare nordmenn under seg på resultatlisten….
By admin Alle Nyheter Bilcross Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *