Magiske Bryntesson slår til igjen!

1. september 2014

Magiske Bryntesson slår til igjen!

NMK Trøgstad markerer seg godt i Rallycross denne sesongen, 4.Norgescup runden på Dokka denne helgen var intet unntak!

Thomas Bryntesson fortsetter å imponere med sin BMW M3. Ungutten viste denne helgen hvem som var raskestes i de innledene omgangene og sikret seg derfor første startspor i A-finalen. Atle Aamodt overrasket med sesong debut denne helgen og viste kjapt konkurrentene at bil og sjåfør fortsatt er på topp. Atle brøyt 1.omgang med en ødelagt spindel, men satte henoldvis 4.- , 3.- og 4.tid i de tre gjenværende omgangene, dette holdt til 3.startspor i A-finalen.

Runar Thon har også hatt farten inne denne helgen med 2.tid i 1.omgang. 2.omgang skulle vises seg å bli trøblette da han ble snurret, Slåtteskjær ble svartflagget for denne hendelsen, men omgangen var fortsatt ødelagt for Thon. I 3.omgang glemte han alternativsporet og ødelea derfor for seg selv, likevel var rundetidene meget bra.  4.omgang startet Runar først søndag morgen og da var det bløtt, dermed ble det ikke noen god tid her heller. Fra 4.spr i C-finale vant han denne og rykket elegant opp til B-finale. Her fungerte bilen godt og resultatet ble tilslutt 8.plass.

Thomas og Atle var klare for A-finale. Her trakk Atle det lengste strået i starten og ledet samtlige runder foran Thomas, men etter kjørt alternativspor byttet disse sin plass og Thomas vant knepent foran klubbkompisen!

Richard Weydahl kom ikke til finale.

bryntesson_Aamodt_nmk_trogstad

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *