Mellegaard best blant Trøgstingene

28. mai 2012

Mellegaard best blant Trøgstingene

Mellegaard i klassen over 2,4 liter sikret seg 3. startspor etter to sterkt tellende 3. tider i innledende omganger på den krevende Lyngåsbanen utenfor Drammen. Men, ved framkjøring til finalen skulle det bli hett for mekanikerene. Clutch wiren hoppet av og problemet så ut til å være løst helt til starten skulle gå. Da måtte Erik starte uten clutch og fikk derfor ikke et godt utgangspunk i finalen og endte tilslutt på meget bra 5.plass! Markus Johannessen i samme klasse som Erik, var ikke like heldig. Han slet nemlig med trege heat etter tidkjøring og fikk derfor ikke med seg gode nok tider enn til siste spor i C-finalen. Der var han rask og kom vider til B-finalen. Markus endte tilslutt på 8.plass uten dramatikk.

I klassen under 2,4 liter skulle det være vanskelig for gutta fra klubben. Ingen kom seg igjennom helgen uten problemer. Atle Aamodt kom nok best ut av det, med et sterk 8.plass og mye oppretting før neste løp. Likevel er Atle storfornøyd med helgen og ikke minst bilen, -Nå funker motor og bil det som det skal, ingen problemer, sier han og avlutter med at helgen har vært veldig bra både hans egen del og arrangement messig. Richard Weydahl var involvert i en smell i skankesvingen og fikk derfor ikke kjørt videre, Runar Thon ble disket i innledende omgang og Stene Johansen var heldig og kom kun til innsjekk. ingen bra helg for disse 3 altså.

Neste arrangement for flere av disse er Landskamp.no 16-17 juni på hjemmebane. Mens neste Norges Cup runde er på Flisa i midten av August.

nmkaamodt

Bildet: Atle Aamodt. Foto: M.Winberg – NMK Trøgstad

nmkmarkus

Bildet: Markus Johannessen. Foto: M.Winberg – NMK Trøgstad

By admin Alle Nyheter Rallycross Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *