NMK Trøgstad mannsterke i Höljes

1. juli 2012

NMK Trøgstad mannsterke i Höljes

Etter førsteplassen på Lånkebanen forrige helg, da også i supportklassen under EM i rallycross, var Frøshaug en av favorittene denne helgen også. Til slutt endte det med en sterk 9.plass hvor de beste fra Sverige og Norge kjørte.

ola-frshaug

Hele 4 førere og team fra NMK Trøgtsad var kvalifisert til å kjøre Supportrace. Thomas Tørnby, Hans Jøran Østreng, Ola Frøshaug og Børre Håkelia. «Hasse» Østreng lå ann til en bra plassering sammen med Tørnby og Frøshaug i B-finalen. Men allerede i første sving skulle det bli problemer. Østreng og to til gikk i hverandre og ble stående, heldigvis for Østreng kom han seg videre og fullførte en 11.plass foran Tørnby. Børre Håkelia fikk desverre problemer under de innledende omgangene og kom derfor ikke videre til finaler.

i EM klassene stilte Frank Valle i sin Fiesta Supercar har virkelig fått fart på redskapen. Etter å ha kvalifisert seg til en B-Finale i det største og kansje hardeste klassen, endet han på en 10.plass. Også Robin Bakke Andresen i klassen Super 1600 var på plass med ny bil for helgen. Han fikk virkelig vist sine ferdigheter, og var helt klart med å kjempet om plasseringer. Men småproblemer underveis ødela for gode tider på banen.

For komplette resultatlister besøk nettsiden til arrangøren av «The  Magic Weekend»

bakkeandresen-nmktrogstad

Bildet: Andresen i ny bil.

andresen-mostue-nmk

Bildet: Robin blir intervjuet av speaker Tor Mostue med 22000 lyttere tilstede.

By admin Alle Nyheter Rallycross Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *