NMK Trøgstad viste muskler i Vilkyciai

16. juli 2012

NMK Trøgstad viste muskler i Vilkyciai

 

Norsk til topps: Endelig fungerte alt som det skulle for Østreng denne helgen. Han kan derfor juble høyt med en seier i klassen NEZ-Open og for å ha rykket opp til 4 plass i sammendraget. Han, Ola Frøshaug og Markus Johannessen knivet de fleste rundene av A-finalen, en fianle som nesten endte med 3-dobbelt til Trøgstad. Desverre for Johannessen og teamet snurret han på nest siste runde og tapte derfor kampen om pallen med Geir Harald Skeie fra vestlandet og endte derfor på en 5.plass bak danske Peder T. Jensen.

IMG_4818

NEZ-Mester: Fra fjerde startspor startet Ola Frøshaug og gikk rett opp i kamp, men østreng var ikke villig til å gi fra seg seieren så lett og de fulgte hverandre i den rekkefølgen til siste runde var kjørt. Det betyr at Frøshaug nå leder med såpass mange poeng til Peder T. Jensen, Johannessen og Østreng, at Frøshaug for fjerde gang kan si med sikkerhet at han er NEZ Mester i Rallycross når ett løp gjenstår.

IMG_4488

Ikke Avgjort: For Jensen, Johannessen og Østreng skiller det kun 2 poeng dem imellom. Det betyr at det siste løpet som også går i Litauen førstkommende helg er avgjørende for plasseringene i sammendraget.

Knallsterkt av Lia: Også i klassen NEZ-1600 var klubben godt representert. Robin B. Andresen fikk dessverre et girkasse havari i første omgang, etter en veldig god tid på tidkjøringen. Da var det godt at Christoffer Lia i sin nyinnkjøpte Opel Corsa satset friskt fra start til mål og sikret seg 4.plassen i klassen med flest deltagere og stor konkurranse.

IMG_4633

 

By admin Alle Nyheter Bilcross Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *