Nok en nedtur for Bryntesson i USA

15. november 2013

Nok en nedtur for Bryntesson i USA

Første kvalifiserings runde endte med brutt for Thomas Bryntesson i verdensfinale Rotax Max Challange.

New Orleans: Under den første kvalifisering var han natt til idag nødt til å bryte etter en smell i starten da styrestaget og rattstammen ble bøyd. I andre kvalifisering startet han fra 22. startspor og kjørte seg rask opp til en 12.plass. Men nok engang skulle NMK Trøgstad føreren slite med uflaks da motoren begynte å gå dårlig. Det viste seg å være tenning systemet som nå ser ut til å fungere optimalt igjen. En direkte finaleplass er ikke mulig.

I kveld norsk tid starter tredje og siste kvalifisering mulighet. Der må han kjøre bra for å få muligheten til å kvale via «second chance». Thomas og teamet holder håpet oppe og satser på full klaff for å sikre en finaleplass.

Vi krysser fingrene!

Verdensfinalen i Rotax Max Challange er den 15. i rekken og består utelukkende av de beste fra hvert arrangør land av Rotax Max. Thomas Bryntesson og Thomas Jørgensen er de eneste som representerer Norge i henholdsvis klassen Senior Max og Max DD2 Masters. Det er andre året på rad at Bryntesson kvalifiserer til verdensfinalen i Rotax Max Challange.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *