Opp og nedturer for Bryntesson

2. desember 2012

Opp og nedturer for Bryntesson

Banen hadde en ekstrem langside og topp farten var opp mot 130km/t, og da sier det seg selv at det er ikke lett og henge med når man ikke hadde nok fart på langsiden. Det er også slik i verdensfinalen at vi kan ikke gjøre noe med motoren. Du får utlevert en kart og motor fra organisajsonen også må du gjøre det beste ut av det.

Når det er sagt var løpet tøft og det hadde nok ikke skadet om Thomas hadde hatt litt mer utlandserfaring. Det var jo første løpet utenfor Scandinavia.

Første innledende gikk bra i starten Thomas fikk plassert seg på en god 13. plass fra startspor 10. Han jobbet hardt og fulgte med gruppen foran.
Når det var igjen 4 runder kom det en på inneren av Thomas og presset han ut. Og på grunn av det ekstremt tøffe felte kom karten forbi på rekke. Mange presset hardt og til slutt ble Thomas 23. I de to neste heatene startet Thomas på 9. og kom ut på fin fine 6-7.plasser. Det eneste problemet var at han hadde årets Euro Challenge vinner og vinner av den britiske serien på plassen bak seg. Og i begge heatene ble han regelrett overkjørt av
ham.

Dette gjorde at Thomas måtte starte 21.startspor i Second Chans. Hvor 6 går videre til finalen. Da var det blitt regn og Thomas kjørte som en stjerne. Han hadde 3. raskeste tid og kjørte seg opp til en 9.plass selv om han var med i 3 smeller under veis. Dette var selvfølgelig da ikke bra nok for en finale, men vi hadde fått vist hva vi var gode for.

Så for å oppsummere litt må vi si at det var en morsom og lære rik opplevelse hvor vi både slo årets Europa mester på tidkjøringen og var en av de desidert raskeste på regn.
Og Det må jo legges til at Thomas er den 37. beste Rotax føreren i verden kun 3 plasser bak årets Europamester. Det er vel ikke ille på første forsøk.

Alle foto: Stian Sørlie

By admin Alle Nyheter Gokart Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *