Oppdatering fra Nysum-Danmark

12. mai 2012

Oppdatering fra Nysum-Danmark

 

I alt er det 7 team fra NMK Trøgstad som har reist nedover for å satse på første runden i mesterskapet. Les også Trøgstinger i Danmark.

I Nez 1600 klassen har Robin Bakke Andresen vært raskest fra klubben, med 5.tid under tidkjøring og 4.tid i 1.omgang med sin Opel Corsa. Christoffer Lia fått fart på Civic’n etter nedturen i Strängnäs for 2 uker siden, han klokket inn 7.tid i på tidkjøring og i 1.omgang.

I Nez Open klassen kjørte Ola Frøshaug inn til totalt raskeste tid med Børre Håkelia 2.tid i klassen 0.6 sekunder bak. Ola fortsatte med samme farten i 1.omgang men måtte se seg slått av Litauske Kazimieras Gudziunas som kjører Nez 4WD klassen. Børre bak med 4.tid i klassen, Markus Johannessen 7.tid, Atle Aamodt 10.tid, og Hans-Jøran Østreng 11.tid.

Dagen i morgen består av 2-3 omgang og finaler. Vi satser på at våre førere fortsetter å holde samme farten nå som solen kommer frem og banen tørker opp.

nmk.trgstad-danmark

Bildet: NMK Trøgstad godt representert i Danmark. Fra venstre, Markus Johannessen, Christoffer Lia, Robin Bakke Andresen, Hans-Jøran Østreng, Atle Aamodt, Ola Frøshaug og Børre Håkelia foran bilen til Håkelia.

nmk.a.aamodt

Bildet: Atle Aamodt klar til 1.omgang

nmk.a.aamodt2

Bildet: Solen har begynt å tørke banen for Aamodt i 1.omgang.

nmk.rba

Bildet: Robin Bakke Andresen


By admin Alle Nyheter Rallycross Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *