Over 20 fra NMK Trøgstad påmeldt til Landskamp.no

7. april 2013

Over 20 fra NMK Trøgstad påmeldt til Landskamp.no

Interressen har vært skyhøy etter påmeldingen til Landskamp.no 8-9 juni åpnet for en uke siden. snart 250 deltakere har meldt sin interresse, blandt dem 23 Trøgstad førere.

Landskamp.no har i likhet med gokartløpet Bigprice blitt klubbens øyesten, riktignok har Bilcross/Folkrace arrangementet på Momarken Bilbane også høstet mye oppmerksomhet i miljøet, og bli omtalt som enda større og mer prestisjefylt enn Landsfinalen i Bilcross.

Blandt de 23 deltakerene har vi blandt annet ringreven Even Frøshaug som er blandt favorittene til a-finale plass på hjemmebane. Heldigvis er han ikke aleine om det for Tord Svenneby kan også fort blande seg inn i kampen om topplaseringene.

Flere Trøgstad fører som vi ikke har sett på lenge på startlister er blandt annet Lars Kristian Moe, Benn Håkelia og Kjetil Mæhla. Av mer ferske deltakere til sporten har Kristoffer Aspelund meldt seg på og blandt juniora ser vi Marius Johansen og Henrik Pedersen.

I Rallycross klassen ble det i fjor nærmest et klubbløp i finalen og med gull, sølv og bronsje til Trøgstad, har gutta i denne klassen mye å leve opp til. Men Muligheten til topplasseringer her er tilstede.

For å nevne andre store navn fra nær og fjærn forventes publikums favoritten Daniel Wall å komme, som er utfordret av Tom Atle Sigfridstad og fjorårets vinner Per Christenson.

Racecrew er ydmyke over interressen for arrangementet og satser alt for et knallbra arrangement! Vi Sees

Foto: NMK Trøgstad

Foto: NMK Trøgstad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *