Rallycross i helgen

29. april 2012

Rallycross i helgen

Parallell Rallycross er det samme som super special stage i rally hvor to og to starter likt i hver sin trasé og senere bytter plass og kjører et pass om igjen. Sammenlagt tid fra begge pass gir total omgangstid.

Christoffer Lia i klassen Junior startet med problemer fra første stund, med nyovehalte dempere som datt fra hverandre på serviceplass hjalp det heller ikke med reperasjon lørdag kveld. Han kom derfor ikke videre til 2.omgang i sin Honda Civic.

IMG_1582lav
Runar Thon i klasse 2 kjørte meget bra på trening med ny Honda motor i sin VW 1500, men girkasse problemer hindret Thon i videre deltakelse etter 1. Omgang.
IMG_1357lav
Ola Frøshaug i Volvo S40 i klasse 1 kjørte gode tider på trening, og var veldig fornøyd med 2.tid totalt etter første omgang. 2.omgang skulle dessverre by på mer problemer for Team E18. Litt hard satsing over hoppet endte med ødelagt travers men kjørte allikevel inn til en veldig sterk 4.tid i pass en. Etter rask nødreperasjon var Frøshaug klar for andre passet i omgang to, heller ikke nå skulle det fungere 100%. En punktering resulterte i 8.tid i pass to og 8. tid sammenlagt etter andre omgang, 0,5 sekund bak finaleplass.
IMG_1788lav
DOKKA: Endelig kan Atle Aamodt og teamet senke skuldrene etter mye problemer med motorbyggingen til sin Escort mk1. Nå kan de se fram mot målet om en bra sesong i Norgescupen Rallycross Nasjonal. Fra 5. startspor i A-finalen kjørte Atle regelrett fra de andre, men på runde 2 snurret han og tapte ledelsen på 2-3 sekunder. Nå er det rett hjem i garsjen og finjustere før første runde i Norgescupen på Gjøvik til helgen.
By admin Alle Nyheter Rallycross Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *