Salsten på pallen i Höljes

8. juli 2014

Salsten på pallen i Höljes

I helgen var det for mange motorsportfolk klart for årets høydepunkt, the magic weekend i Höljes i Sverige. Over 34 000 betalende personer hadde tatt turen, noe som var nye publikums rekord.  En Trøgstad fører stilte til start, Fredrik Salsten. Han skulle igjen kjempe om nye poeng i europamesterskapet i klassen touringcars.

Fredrik viste et høyt tempo fra første stund, etter to omganger lå han på en fin 2 plass sammenlagt. I tredje omgang skulle han dessverre møte på litt problemer. Som så mange ganger i Höljes blir det meget tett inn i første sving, og denne gangen var det Fredrik sin tur til å stå igjen, det gikk hardt utover bilen. Men Salsten Racing gjorde en kjempe jobb med bilen og fikk den klar til 4 omgang på søndag. Der setter han en 2 tid, og dermed klar for semifinale. Salsten vinner semifinalen sin med god margin, og var skulle stå i første ledd i finalen.

I finalen stod det mellom to førere fra første meter, Fredrik og Tom Daniel Tånevik stakk tidlig fra resten av feltet, med Salsten i tet. Til slutt var det Tånevik som stakk av med seieren, med Fredrik Salsten på en fin andreplass, det var en meget tøff og underholdene finale. Salsten Racing tar med seg mange fine poeng i mesterskapet. Neste helg er det klart for ny EM runde, da i Belgia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *