Seier til Dennis Hauger i 1.R CSIA Italian Championship

27. mai 2014

Seier til Dennis Hauger i 1.R CSIA Italian Championship

Dennis Hauger har den siste tiden vist god progresjon og vært med i toppen i alle kjørte løp, denne helgen gikk han til topps med seier i først runde av det italienske gokart mesterskapet på La Conca utenfor Lecce.

NMK Trøgstad føreren har nå en overlegen ledelse i mesterskapet som har det samme startfeltet som i WSK, med førere fra hele 13 nasjoner denne helgen. Kort oppsummert var 11år gamle Dennis raskest på Warm Up, raskest på tidkjøring, seier i 1.innledende hvor han ledet fra start til mål og seier i 2.innledende hvor han ledet fra start til mål.

Teamet har tidligere jobbet med et par svinger på denne banen hvor de har sett forbedrings potensiale. Dette ble veldig forsterket når det ble 32 grader denne helgen.
Det viste seg at Dennis har søkt feste i gummien, og når det ble varmt er dette som lim. Dennis gikk på banen, og da skoene stod igjen forstod han hva han gjorde feil. Små korrigeringer på sporene ble gjort fredag kveld, og lørdag morgen på Warm up var han raskest. Og det fortsatte han med resten av helgen.

bilde 4

Det blir kjørt to finaler, og i den 1.finale ledet Dennis fra start til mål og vant foran teamkompisene fra Russland og Malaysias. Her skilte det 0,008sekund mellom disse tre på beste rundetid som sier mye om intensiteten og nivået på førere og team i mesterskapet. I 2.finale blir startspor snudd i forhold til resultatlisten på de 8 raskest. Dennis startet fra 8.startspor  var allerede oppe på 2 plass i 5 runde, og jaget Fusco som ledet. Men det ble et voldsomt væromslag, og finalen ble stoppet. Det ble omstart med «Slow» i 3 runder, når starten gikk var det kun 2 runder igjen. Dennis fullførte på 2 plass. Meget bra!

bilde 2

Gokartføreren er den eneste føreren som har vært i toppen hele helgen. De andre har vekslet mye mellom topp 10.
En fantastisk start på Mesterskapet, og nok en gang en enorm progresjon for denne lovende racing føreren!

De neste løpene CSIA:

– 27 – 29 juni Sarno

– 18-20 Juli Siena

– 5-7 September Ortona

– 3-5 Oktober Lignano

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *