Bryntesson i ROTAX MAX World Final

26. november 2012

Bryntesson i ROTAX MAX World Final

Rotax MAX Challange (RMC) arrangeres på motorsport anlegget KARTODROMO INTERNACIONAL og har de siste åren har utviklet seg de siste årene til å bli det mest prestisjefulle internasjonale mesterskapet innefor karting. Førere kan kvalifisere seg gjennom nasjonale RMC løp hvor kun den beste fra hver nasjon blir invitert til World Final i Portugal,

Utstyr, som chassi, bensin, motor, dekk, verktøy, karttraller deles ut til deltakerene ved ankomst slik at arrangøren kan garantere at likheten på gokartene er nøyaktig det samme. Dette gjør at deltakerene får en sjelden mulighet til å konkurerre med likt utstyr og rettferdighet.

I år er det hele 70 Nasjoner som stiller til start i klassen Rotax Max som Bryntesson stiller i. Dette er en klassse med motorer på 125ccm og 28,5hk, chassis er produsert av Sodi.

Bryntesson har i dag fått utlevert sitt utstyr og skulle egentlig bare montere stol i karten, men endte med å demontere hele karten for å gjøre seg kjent med utstyret de skal bruke. I morgen får de muligheten til å teste karten kun et pass, så det er viktig for teamet å løse eventuelleproblemer i depoet, forteller de og legger til at karten er ukjent for dem så dette blir spennende. Likevel har de en god følelse før første test i morgen tirsdag.

Vi kommer med mer info fra Portugal fortløpende.

By admin Alle Nyheter Gokart Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *