Thomas er hele Norges Bilsporttalent

10. januar 2015

Thomas er hele Norges Bilsporttalent

Eidsvoll: Thomas Bryntesson ble sent fredag kveld vinner av Bilsporttalentet 2014 under Norges Bilsportforbund’s Premieutdeling. Han kunne derfor stolt motta den store premien til en verdi av 300.000 kroner.

Den tidligere Gokart-føreren vant i 2014 sin debut-sesong i Rallycross Nasjonal u/2400ccm. Han har tidligere kjørt verdenscup løp i gokart, siste gang i USA hvor han imponerte med god kjøring. Av alle bilsportutøvere mellom 16 og 21 år ble Gullgutten en av fem som ble plukket ut til å delta i den mest prestisjefulle talentkonkurransen i norsk motorsport. De fem finalistene ble testet i en rekke grener, shortcar, rally gokart og crosskart. De konkurrerte også i harde fysiske tester hvor løping og sykling inngikk. De ble vurdert av en jury underveis og måtte fremføre en presentasjon om seg selv og måtte takle situasjonen med intervjuer. Alt foregikk over to dager i september på Vålerbanen i Solør så Thomas og de andre finalistene har frem til fredag ventet i spenning på resultatene.

I begrunnelsen fra juryen ble det trukket frem at Thomas kom best ut av alle i de krevende testene og har vist størst fremgang i sesongen 2014. Han kunne endelig sleppe jubelen løs sammen med en rekke klubbkamerater,fans og familie som var tilstede under utdelingen.

De andre finalistene var; Ayla Ågren, Sindre Furuseth, Ole Christian Veiby og Marius Nakken

NMK Trøgstad ønsker å gratulere Thomas, hans familie og Rallycross team. Vi er spent på tiden som møter dere!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *