Til helgen braker det løs på Momarken Bilbane

6. juni 2013

Til helgen braker det løs på Momarken Bilbane

Landskamp.no har blitt et av norges råeste bilcross og rallycross arrangementer, for 5. året er arrangøren NMK Trøgstad klare til å ta imot deltakere, publikum og ikke minst de 120-30 frivillige på Momarken Bilbane i Mysen.

Mange startende med over 250 deltakere har meldt sin ankomst denne helgen, og dermed settes også nivået på hele løpet. Her kommer alt fra Ola Nordmann med sin småtrimmede bilcrossbil og er tilsynelatende fornøyd med å bare kunne delta og ha det hyggelig. I andre enden kommer blandt annet Henning Solberg, Pontus Tidemann og Daniel Wall som er norges og sveriges beste sjåfører med sine biler som er bygget med fokus på seier. Listen med toppførere er lang, så medalje kampen er ikke over før siste bil har passert mål.

Assisterende Løpsleder Frode Krogstad fra arrangør klubben bekrefter deltakelsen og legger til at dette blir helt rått!

Kultur på høyt nivå
Publikum har alltid vært trofaste på billøp på Momarken Bilbane, men denne helgen er garantert spesiell. Værvarselene ser meget lovende ut og alt tyder på ny publikumsrekord! Her er det plass til alle med de fasiliteter som trengs for å få en actionfylt dag.

Landskamp.no byr på mangt!
Årets råeste bilcrossløp blir ikke det uten videre. Racecrew satser for at dette skal bli en minnerik dag. Derfor legges det tilrette for mye action på baneområdet hele tiden. Det blir garantert tette kamper om å komme først fra første stund. Samtidig som det er lagt opp til pauseunderholdning og kommentatorer i beste klasse. I depoet er det alltid mye å se på, Team 1001-1002-1003 med Rune Rudberg i spissen legger opp til underholdning på sin depotplass. Mange kjøpsboder blir tilgjengelig med rally artikkeler og bildeler. Og husk at våre kiosker alltid er rett rundt hjørnet med en varm kaffekopp eller en iskrem! :)

Prestisje løp
Motorsportfestivalen Landskamp.no er uten tvil et prestisjeløp med store premier, pengepremier og gavegevinster. Løpet teller også som kvalifiseringsløp til NMKs Landsfinale åpen klasse, NMKs Landsfinale junior og NMKs Landsfinale Rallycross. Løpet er også kvalik til NGK Masters i Sverige.

Racecrew ønsker alle velkommen til en fartsfylt helg på Momarken bilbane 8-9 juni 2013.

Tidsskjema Landskamp.no 7-8-9. juni på Momarken Bilbane:

Fredag:
Depot åpner………………..kl. 12.00
Innsjekk………………………kl. 1400-2200
Teknisk kontroll……………..kl. 1430-2200

Lørdag:
Førermøte……………………kl. 0800
Start trening…………………kl. 0830
1.omg starter fortløpende etter trening!

Søndag:
Førermøte…………………..kl. 0830
Start 4 omgang……………..kl. 0900
Semifinaler/finaler………..kl. 1230

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *