Tøft beite for Hauger

3. mars 2014

Tøft beite for Hauger

Med 6 plass sammenlagt, og 3 startsport i Prefinale B som resulatat av en meget imponerende innledende kjøring an Dennis Hauger, ble finalene ett litt for tøft beite for den 10 år gamle NMK Trøgstad føreren i første runde av WSK Champions Cup.

International Circuit LA Conca, Italia. Tid kjøringen startet dårlig ved å bli kjørt av banen tidlig, dermed fikk Dennis ødelagt ene opplagring til bakakselen. Han kom seg utpå igjen og fullførte med en 8. tid.

Første innledende startet også dårlig ved å bli påkjørt i første sving. Han kom derfor ut nest sist, men kjørte seg fort opp til 13 plass. Men i andre innledende snudde hellet for Dennis, og avanserte fra 9. spor og satt klart bestetid på bløtt føre og kom i mål som nr to. I tredje innledende tørket det delvis opp og Dennis kjørte smart og var allerede oppe i ledelse etter 3 runder. Feltet ble samlet etter 3 runder med SLOW. Da holdt Dennis seg til reglene og varmet ikke dekk, men det gjorde ikke konkurrentene. Resultatet var at Dennis hadde glatte dekk når det startet opp igjen, og tapte seieren hårfint over mål, likevel fornøyd med 2.plass over mål. Dette ga en meget fin 6 plass sammenlagt før finalene med 3. startspor i Prefinale B.

Finalen skulle også vise seg å bli et hardt løp for Dennis og ble ikke helt som håpet. Han gjorde en grei start og avanserte oppover i feltet, nok en gang måtte Dennis se seg tapt med bli kjørt av banen igjen 2 ganger. Alt i alt er teamet meget fornøyd med 11 plass i finalen, 5 plass i semifinalen og beste ikke-italienske fører. Tidene har hele helgen vist en topp 3 plassering, som forteller at sjåfør og team gjør en veldig god jobb på og utenfor banen!

Dennishauger.nmktrogstad.gokart.CRG

Foto. Tom Erik Hauger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *