Topplasering til Ola Frøshaug

28. april 2013

Topplasering til Ola Frøshaug

Første NM runde i rallycross ble avholdt på Gardermoen denne helgen hvor NMK Trøgstad førerene markerte seg godt. Ola Frøshaug sikret 2. plassen i klasse 3 og en knallstart på sesongen.

Med en dårlig start på dagen med 18.tid på tidkjøring og punktering i første omgang så det mørkt ut for teamet, men Frøshaug innfridde i andre og tredje omgang med en tredje tid og sjette tid som holdt til første startspor i B-finalen. Denne vant han og rykket videre til A-finale. Finalen ble avgjort med ikke uventet seier til 7 ganger norgesmester Stian Haugan i et spennende oppgjør. Frøshaug sikret 2.plassen foran  Rune Engesvoll.

Foto: NMK Trøgstad Thomas Tørnby

Foto: NMK Trøgstad
Thomas Tørnby

Thomas Tørnby endte på en 10.plass etter å ha kjørt seg opp fra C-finale. Hans Jøran Østreng endte på 11.plass etter problemer underveis i løpet. Børre Håkelia satte gode tider i omgangene, men måtte dessverre bryte etter en litt hard landing etter hoppet. Erik Mellegaard viste at han absolutt har farten med seg  i sin debut i supernasjonal, men han nådde ikke til finale denne gangen.

Foto: NMK Trøgstad Børre Håkelia måtte dessverre bryte sin finale

Foto: NMK Trøgstad
Børre Håkelia måtte dessverre bryte sin finale

I klasse 1 kjørte Robin Bakke Andresen og Christoffer Lia meget bra. Førstnevnte kvalifiserte rett til A-finale hvor han lenge lå ann til pallplassering, men ble stående etter en forbikjøring. Han endte derfor på en 6. plass. Lia kvalifiserte til C-finale og vant denne, og endte tilslutt på 7.plass. Magnus Borthen fikk problemer med bilen på trening og stilte dessverre ikke til start.

Foto: NMK Trøgstad Robin Bakke Andresen viste at han er klar til å kjempe i NM i år

Foto: NMK Trøgstad
Robin Bakke Andresen viste at han er klar til å kjempe i NM i år

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *