NMK Trøgstad: 30år med motorsport..

23. januar 2013

NMK Trøgstad: 30år med motorsport..

NMK Trøgstad hadde et fantastisk 2012 og 30års jubileumet i Trøgstad Hallen satte bokstavlig talt skrensespor! Klubben er nå godt inne i et nytt år, i god driv og med høye målsetninger for hva vi ønsker å oppnå. Tirsdag 5.februar er det årsmøte kl 18.00. Samtidig vil alle våre medlemmer kunne benytte seg av friske nye nettsider som virkelig har blitt løftet til et nytt nivå. Dette håper vi alle vil sette pris på..

NMK Trøgstad har godt over 200 medlemmer hvor en stor prosentandel av disse er aktive. Det sier seg selv at det er umulig å følge alle disse gjennom en hel sesong i alle de forskjellige grenene. derfor er pressemeldinger fra våre utøvere avgjørende for at aktiviteten på nmktrogstad.no skal opprettholdes.

Pressemeldingene er som nevnt avgjørende for oss, men like mye for dere som utøvere. Vi sender våre nyheter videre til blandt annet motorposten.no, motorsportavisen.no og Smaalenene Avis. Dette skaper publisitet, som igjen skaper omdømme, som igjen skaper gjenkjennelsesfaktoren som igjen…… Tilslutt sitter sponsorene vi alle trenger med et inntrykk av at dette er noe å satse på!

Stå på, sammen gjør vi jobben!

thank_you_NMK_Trogstad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *