Ordføreren åpnet Mekkegarasjen

9. april 2013

Ordføreren åpnet Mekkegarasjen

Tirsdag kveld var det klart for offisiell åpning av NMK Trøgstad nyoppsjekkede mekkelokaler på Trøgstad Motorsenter, Ordfører Ole Andrè Myrhvold klippet båndet foran et samlet publikum.

Bakgrunn for oppsjekkingen av lokalene var et ønske om å forbedre tilbudet til ungdom i Trøgstad kommune, og prosjektet Ungdom og Trafikksikkerhet ble startet. Tidligere nestleder i Klubben Glenn Mellegaard tok saken og søkte om penge støtte fra Gjensidige Stiftelsen høsten 2011. Representant Svein Paulshus og Marit Hereid Grefsli fra Gjensidige Stiftelsen sa i sin åpnings tale at -en søknad uten mangler og et prosjekt som skiller seg ut er vel verdt støtten på 200 000,- og når vi idag ser de ferdige lokalene med alt av utstyr er det en fryd å dele ut. Og avslutten med en oppfordring om å søke etter mer penger til videre drift.

Blandt andre til stede var Hans Petter Ringstad som også hedret NMK Trøgstads visjon og arbeid og ser frem mot samarbeidet om driften rundt «Mekkelomma» som allerede er kommunes tilbud i Trøgstad Hallen. Frem mot sommeren vil det kun være muligheter enkelte ganger før driften virkelig settes igang etter sommerferien.

Trøgstad Sparebank har i alle år vært en trofast støtte spiller til klubben. Bidragene derfra har på mange måter gjort mye mulig, og denne gange intet unntak.

Ordfører Ole Andrè Myrhvold ønsket lykke til med prosjektet i sin tale og la til, -NMK Trøgstad er med på å berike vår kommune på så mange positive måter, vi kaller oss selv «mat og motor bygda» hvor NMK Trøgstad står for størsteparten av motor.

Styret ønsker å takke alle som har bidratt med å gjøre dette mulig, ikke minst dugnadsgjengen som har lagt ned uttallige timer. Vi håper at dette skal bidra til et triveligere Trøgstad!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *