Utleie av MC-/Gokart-banen

14. januar 2012

Utleie av MC-/Gokart-banen

På MC-/Gokart-banene på Trøgstad Motorsenter er det et hav med muligheter for gode kjøreopplevelser. Vi kan tilby/formidle opplæring/kurs i Gokart og Supermotard. I tillegg er banene godt egnet for opplæring på MC/Moped.

Gokart

Gokart er roten på Trøgstad Motorsenter. Med en aktiv klubb i 30 år har Gokart vært i fokus de siste 10 av dem. Ønsker du å begynne med gokart? Ta kontakt med Gokart-gruppa i NMK Trøgstad.

Treningstider: Onsdager 17.00-21.00, Lørdager 10.00-17.00

Supermotard/Knattecross

Det nyeste tilskuddet på vårt motorsenter er Supermotard. En gjeng med et utrolig pågangsmot som virkelig brenner for sporten og kansje mangler noen skruer her og der. Supermotard Banen er ennå under utvikling, men vi kan tilby krevende kjøring på asfalt og grus. Kontakt MC-gruppa for mer info!

Treningstider: Mandager 17.00-21.00

Opplæring på MC

Fra 2003 har vi kunnet tilby kjøreskoler gode muligheter for deres elever på banen. Her er det ikke snakk om hastigheter, men teknikk og balanse trening. Vårt eget syn på denne typen MC-opplæring er at dette skulle vært obligatorisk. Å kjøre på «krevende» landeveier etter en dag på Trøgstad Motorsenter vil disse landeveiene føles som Route 66! Blandt våre faste leietakere har vi godt etablerte kjøreskoler, men også Politiskolen har flittig brukt vårt anlegg. Ta kontakt med oss for avtaler for kjøreskoler.


By admin Alle Nyheter Styret Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *