Søk
Close this search box.

Elektrisk dag på Trøgstad motorsenter

Elektrisk dag på Trøgstad motorsenter!

NMK Trøgstad og Norges bilsportforbund arrangerer testkjøring og seminar om elektrisk racingkart (ekart) lørdag 29. juni 2024.

  • Har du førerlisens for gokart? Kom og test e-karter i alle klasser (cadetti-stor kart). Hvordan klarer du deg på banen mot vanlige bensinkarter?
  • Jobber du med motorsport i en klubb eller organisasjon: Bli med på seminaret, lær om teknologien i dag og hvordan det kan se ut om noen år. Og ikke minst: Ta del i diskusjonene.
  • Er du snart student, og interessert i elektrisk racing/motor/batteriteknologi? Da kan du møte tidligere Revolve-alumni fra NTNU som kan fortelle deg om mulighetene i Trondheim.
  • Er du forhandler eller importør: Møt de to ledende produsentene av e-karter i verden.
  • Vil du prøvekjøre en Polestar 2? Møt teamet fra Polestar og prøvekjør en Polestar 2 med Performance-pakken (476 hk, 0-100 på 4,2 sekunder) på veiene rundt Trøgstad.


Program og påmelding til seminar finner du HER.

Share:

More Posts

Innkalling til årsmøte 2023

Årsmøte 2023 avholdes på Trøgstad Motorsenter 28.02.2024 kl. 18:30. Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes til nestleder Heidi Engsvik på mail nestleder@nmktrogstad.no.

kontor-til-utleie1

Kontorlokaler til utleie

Kontorlokaler til leie Vi har kontorlokaler ledig for omgående utleie inkludert strøm og felleskostnader. Kan kundetilpasses og oppgraderes etter ønske og behov. Lokalene ligger på

Utviklingsstipend-2023

Utviklingsstipend 2023

Utviklingsstipend 2023 Nå er det på tide å søke om utviklingsstipend igjen! Vi oppfordrer våre medlemmer til å sende inn søknader. Søknaden skal inneholde begrunnelse

Send Us A Message