Søk
Close this search box.

Utviklingsstipend 2023

Utviklingsstipend-2023

Utviklingsstipend 2023

Nå er det på tide å søke om utviklingsstipend igjen! Vi oppfordrer våre medlemmer til å sende inn søknader. Søknaden skal inneholde begrunnelse og resultater – Vi ønsker oss utfyllende søknader, gjerne med bilder. Søknader sendes på mail til sekretar@nmktrogstad.no. Fristen for å søke er 01.02.2024.

Statutter for utviklingsstipendet

Formålet med NMK Trøgstad Utviklingsstipend er å bygge opp under og støtte lovende utøvere. Stipendet gis til den eller de som har vist å være gode ambassadører for klubben, samt handlet iht. Fair Race prinsippene og har en lysende fremtid innen motorsport.

Hvem kan få?

Alle medlemmer av NMK Trøgstad, mellom 10-30år, som over tid har vist progresjon og ambisjoner om å nå langt innen motorsport.

Hvordan kunne få?

Klubbens medlemmer kan fremstille kandidater. Det skal foreligge søknad med begrunnelse og resultater. Forslaget sendes til styret som avgjør hvem som får tildelt prisen. Utdelingen skjer en gang i året, fortrinnsvis på årsmøtet. Stipendet tildeles kun ut når styret mener det er verdige mottakere.

Finansiering

Inntekter fra NMK Trøgstads grasrotandel skal finansiere stipendet via NMK Trøgstads Utviklingsfond. Fondet er øremerket dette stipendet.

Om stipendet

Størrelsen på stipend som den enkelte mottaker vil kunne få, vil angis av det sittende styre.

Øremerkede prosjekter

For å sikre utvikling til «alle» kan en del av andelen hvert år tildeles øremerkede prosjekter som ivaretar rekruttering og utvikling.

Share:

More Posts

Stipend fra Indre Østfold Idrettsråd

Det er nå åpent for å søke stipend fra Idrettsrådet. Stipendet tildeles privatpersoner til innkjøp av utstyr, dekking av treningsleir, cup, samlinger ol. Søknad: •

Elektrisk dag på Trøgstad motorsenter

Elektrisk dag på Trøgstad motorsenter! NMK Trøgstad og Norges bilsportforbund arrangerer testkjøring og seminar om elektrisk racingkart (ekart) lørdag 29. juni 2024. Har du førerlisens

Innkalling til årsmøte 2023

Årsmøte 2023 avholdes på Trøgstad Motorsenter 28.02.2024 kl. 18:30. Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes til nestleder Heidi Engsvik på mail nestleder@nmktrogstad.no.

Send Us A Message